Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

      Poezi Dashurije  

fryma jote bllokohet veç kur ndëgjon fjalën dashurijë

nje fjalë per here nuk eshte nje natë o një ditë

është për gjithë jetën

për atë qe e provon

e degjon veç ty


Mos qaj për mua

Mos mendo për mua

Por kur të shoh

sdi çka me bo të mendoj veç për ty

Jetoj çdo dite veç me u afruar afër teje

Mendoj ditë e natë të jesh afër meje

Ti u afrove afër meje

Me ata sy më bllokove

dhe mu drejtove

Dua te jetoj me ty

Dua të jesh veç për mua

dhe kur nje qetër

 


Më shkoj jeta

Më shkoj dita 

Më shkoj nata

për me u taku

Veç me ti

CIKAT DUHET ME I DASHTË

CIKAT DUHET ME I KUPTUAR DHE ME I DASHURUAR

DUA TË JESH SHUMË  delikat DHE SHUMË sentimental.

Botën e kërkova

Si ty nuk takova

Me ty u dashurova

 

Jamë shumë i dashruar

Jamë shumë i gëzuar

Jamë me fatë kur të kam afër meje

Veç ty

 

ME MUNGON ZEMËR

ME MUNGON PREJ ATË DIT QË MË KE  LËN

MË MUNGON O SHPIRTI IM

KJO JETE PA TY SKA KUPTIM

 

    

MOS  HARRO SE  VETËM TY TË DESHTA NË KËTË BOTË

MOS HARRO SE ME TY MBUREM

MOS HARRO SE PËR TY çDO GJË ËSHTË KOTË.

MOS HARRO SE TË DUA MA SHUMEË  SE DJE E SOT..

 

SA HERË TË KAM THËN TË DUA

POR NUK MË KE KUPTUAR

NUK MË KE MERITUAR

DHE ME QETËR TY  KE KALUAR

 

Shumë të kam dashtë

Shumë të kam menduar

Shumë për ty kam ndrishuar

Shumë kohë të kamë dashtë

Por për ty ka qen veç një lojë

 

Mka mar malli

veç me Të pa çdo ditë

Veç për tët pa edhe një here

Se pa ty ditë e natë nuk po fleje

Të pres!!

Të pres!!

Në zemren tim

 

Ti të kam ditë

Ti të kam natë

Ti je zemra që të kam prit

Se pa ty smund me jetu

 

jehon si dielli

Shkëlqen më shumë se hëna

dëshiroj qe çdo moment tË jesh aty

afËr

Meje

 

Dëgjoje zemrën time

Dëgjoje zemrën tënde

Kjo është dashurija

që na bashkon ne te dy

Se jeta jeme

Pa ty nuk ka kuptim.

 

Dashurija

Shumë llafe shumë historija

Dashurija është ajo që e ke para syve të tua

Është një yll që veç ta shikojsh dëshiron ta kesh afer teje

E dëgjon dashurijen edhe don të jet nilloj për të dy

Pse dashurija është si një natë e ëmbël

Edhe beson se  gjitcka nuk është veç nje ëndër e ëmbël

Dëshiron ta bllokojsh këtë moment si të jetojsh për gjithë jetën

Por ajo është aty me ty

Nje zemër

Nje dashuri

Shume e komplikuar per ta ndajtur

 

 

një ëndër me ty e jetoj për 1 sekondë por me ty dua të jetoj për gjithë jetën

dua tët  kem veç ty edhe kur një qetër!!

 

 

jam pËr ty loti qË tË pikoj

Jam aj qË tË don

Jam aj qË e Ëndrojshe ditË e natË pa pushim 

 

Lamtumirë dashuri

Lamtumire ty që të kam pas në kët zemër