Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora


XHAMIJA E FSHATIT BALINDOLLIT Ë NDËRTUAR NË VITIN 1910

 -Besimtarët e fshatit ton MYSLIMAN,lutjet e tyre i bëjnë në dy xhamit e fshatit ton,ose sic i quajm ndryshe,xhamia e epërme e(Balindollit të vjetër) dhe e poshtme e(Balindollit të ri).

 Xhamijat tona plot e perplot besimtar mbushën në dytën e xhumas dhe sidomos,në ditet e RAMAZANIT,FITERBAJRAMIT dhe KURBANBAJRAMIT,ku mjaft mergimtar vin n[/font]ë keto dyt te shenjta në Balindoll.

Umanizmi dhe solidariteti i fshatareve ton, ndaji njerezve te dores se dyt ka qen dhe do te jet per shum raste te veshtyra ndaji ketyre familjeve te varfera.

Solidariteti i fshatreve tan ka qen edhe me vllezrit tan mysliman te Bosnjes,e sidomos ne menyr shum te vecant me vllezrit tan KOSOVAR,ku nga keto dy xhami jepeshin ndihama per vllezrit tan.

Për sugjerimet dhe kritikat e juaja na shkruani ne e-mail: balindoll.com@live.it