Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora


__Rinia e fshatit Balindoll__
 -Rinia e fshatit tone eshte mjaft aktive dhe mjaft e shendosh,si per arsim,si per pun dhe per shum aktivitete te ndryshme ne jet,sic thot nje fjal e urte popullore”RINIA E SHENDOSH,

KA EDHE MENDJE TE SHENDOSH”.                                                    

Duke e par gjendjen e veshtyr ekonomike ne vendlindjen ton,rinia e fshatit ton e pa te udhes qe te mar rrugen e gurbetit,si shum bashkatdhetar te tjer ta nxjer kafshaten e bukes.


Rinia jon eshte mar me shum aktivitete sportive-kulturore,ne fushen e futballit.       

Kan aritur disa suksese te shumta dhe ne shum e shum lemi te tjera te sportit dhe te kultures.                                                                                                                             

Edhe ne arsim rinia jon,ka dhen mund,per dituri dhe shkollim.

Ku kontributi e sakrifica ne radhe te par eshte e prindereve tan,e baballareve tan,se lan familjen e tyre,vendlindjen vetem e vetem,

femijet e tyre rinia jon te nesermen te mar rugen e duhur,rrugen e arsimit dhe jo rrugen e gurbetit.                                                              

Rinia e fshatit ton,luan nje rol te rendesishem,shoqerin sociale,kulturore,ekonomike e politike.

Nga ki fshat,shum te rijnje kan dal,prinder te mir,puntor te mir,sportist e politikan te mjaft sukseshem.

Fshati Balindoll,si shum vise te tjer Shqiptare, e ka nje plag,por kete plag e sheron me ardhjen e rinis nga mergimi ne ditet e veres dhe te dimrit,ku ki fshat ne keto dy stin mer me te vertet pamjen e nje fshati te zhurmshem,e te ndricuar me plot rini.          
Shpresojm se nje dyt qe te vije koha,qe rinia jon te kthehet ne trojet tona shekullore,te kthehet ne fshatin ton,per te mos mar canten e gurbetit,por canten e shkolles,arsimit,kultures e sportit.